Wie is de RuitenDame

Maak kennis met Monique van Schie

Mijn roots liggen in Pijnacker. 15 jaar geleden ben ik in Delft komen wonen aan de rand van de binnenstad. Het is rustig wonen, maar de gezelligheid is op loopafstand. Dat past mij perfect.
Ik ben afkomstig uit een grote textielfamilie en Ruiten Dame in hart en nieren. Mijn ouders runden een marktkraam in huishoudtextiel waar mijn broer later werkzaam werd. Ze maakten een switch naar interieurstoffen. Als tijdelijke job ging ik in het familiebedrijf aan de slag na mijn administratieve loopbaan, maar uiteindelijk heb ik gedurende 10 jaar samen met mijn broer de marktkraam en later ook winkel gerund. Vervolgens heb ik ervoor gekozen zelfstandig verder te gaan en is het bedrijf Ruiten Dame ontstaan. Het geeft mij voldoening om u een goed advies te geven en het u gemakkelijk te maken als het raambekleding betreft. Ik vind het leuk een aandeel te hebben in de aankleding van uw woning waar u lange tijd plezier hebt van uw aankoop. 

Wilt u kennismaken? Neem contact met mij op.