"Hulp bij het kiezen, alles inmeten en ophangen. We zijn erg tevreden met eindresultaat." - Martijn Tak
"Mooie collectie, volop keuze en fantastische service: ingemeten en opgehangen." - Floor Walrecht
"Monique is een echte vakvrouw, die streeft naar perfectie" - Peter Prins
"We zijn blij met het eindresultaat. Echt een aanrader" - Marketta van Eijk

Contact

Contact opnemen

Ruiten Dame Delft

Koningsplein 29
2611 XD Delft

06-23841805
monique@ruitendame.nl

Mocht ik niet in de gelegenheid zijn je telefoontje te beantwoorden, bel ik je op een later moment altijd terug.

De showroom is op afspraak geopend. In de straat geldt betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 12.00 t/m 24.00 uur. Ik neem het parkeren voor mijn rekening. Laat me je kenteken weten als je arriveert.

Peter Prins
Peter Prins
We hebben ons hele huis laten voorzien van raamdecoratie door Monique (Ruiten Dame). Monique is een echte vakvrouw, die streeft naar perfectie, waar voor haar geld biedt en volledig achter haar producten staat. Een dikke pluim Monique, wij zijn zeer tevreden!
Paul Procel
Paul Procel
Monique provided an amazing advise for choosing and installing the curtains in my new home. Her advice was based in the customer perspective, understanding preferences, likes and budget. At the end, the curtains perfectly fit my expecations and I am happy. Highly recommended.
Martijn Tak
Martijn Tak
Monique van Ruiten dame heeft ons heel goed geholpen. Hulp bij het kiezen, alles inmeten en ophangen. We zijn erg tevreden met eindresultaat.
Elroy van Duijvenbode (Interieurontwerper)
Elroy van Duijvenbode (Interieurontwerper)
Als interieurontwerper is Monique een van mijn vaste samenwerkingspartners. Haar professionele en creatieve kijk op gordijnen en raambekleding is onmisbaar. Ze denkt perfect mee naar de wensen van de klant. Ze voelt aan wat er nodig is en adviseert daarnaar. Ik ken veel stoffeerders en woninginrichters. Ik kan met zekerheid zeggen dat Monique de meeste kunde heeft als het gaat over gordijnen. Van het aanpassen van de plooi (stiekem een van de belangrijkste punten van een goed gordijn) tot aan de persoonlijke aanpak van advies, opmeten en het ophangen van de gordijnen. Is jouw wens gordijnen? Dan MOET je Monique van Ruiten Dame hebben!
Jan van Oorschot
Jan van Oorschot
Fijne service en mooi selectie. Mijn schoonmoeder kon thuis haar nieuwe gordijnen uitkiezen. Ze is er heel blij mee.
Michele Mirra
Michele Mirra
I needed very special curtains because of my curved windows at home. Monique was fully available and accepted this challenge from the very beginning with a really kind and precise attitude. Everything was measured, delivered and installed accurately, and I am very happy with the quality of the curtains and the job done.
Sophie Fransen
Sophie Fransen
Via een tip van een vriend kwamen we bij Monique van Ruiten dame terecht. De bovenverdieping hadden we zelf al gedaan. Voor beneden hadden we wel een idee maar konden niet precies vinden wat we zochten. In Monique d’r showroom geweest en heel veel keuze dus snel geslaagd. Ze kwam alles opmeten en dacht goed mee. Ook alles werd gebracht en hangt nu prachtig! We zijn er heel blij mee! Helemaal hoe we het voor ogen hadden. Echt een aanrader dus!
Dieuwerke Spaans
Dieuwerke Spaans
Zeer persoonlijk advies en alles keurig geleverd en geplaatst. Ben er blij mee!
Marketta van Eijk
Marketta van Eijk
We hebben voor beneden/woonkamer en boven/slaapkamers houten jaloezieën genomen en zijn heel blij 😊😊mee. Monique heeft alles goed opgemeten en alles is netjes afgeleverd en gemonteerd. Nu hebben we meer daglicht binnen en als het nodig is kunnen de jaloezieën gewoon 'dicht'. Verder hebben wij uit ruime assortiment overgordijnen gekozen, was wel moeilijk, zo veel keus!! We zijn blij met het eindresultaat. Echt een aanrader, Monique/RuitenDame!!