"Hulp bij het kiezen, alles inmeten en ophangen. We zijn erg tevreden met eindresultaat." - Martijn Tak
"Mooie collectie, volop keuze en fantastische service: ingemeten en opgehangen." - Floor Walrecht
"Monique is een echte vakvrouw, die streeft naar perfectie" - Peter Prins
"We zijn blij met het eindresultaat. Echt een aanrader" - Marketta van Eijk

Geweven hout

Geweven hout is dé trend

Wil jij ook dat natuurlijke gevoel in je huis? Dan is dé trend van dit moment geweven hout. Je ziet het dan ook in veel woonprogramma’s terug. Maar trend of niet, geweven hout is een ontzettend fijn materiaal om sfeer mee te creëren. Hout geeft ook warmte. Je kunt geweven hout op de gok bij een webwinkel bestellen. Maar dan mis je waarschijnlijk een deel van het effect dat je had kúnnen bereiken. Met Ruiten Dame ontwijk je valkuilen en zit je in één keer goed.

Geweven hout betekent heerlijk spelen met licht

Met de geweven structuur van deze raambekleding kun je zalig spelen met licht. Daarvoor kan je kiezen uit dunnere of iets dikkere lamellen. ‘Sticks’ noemen we die. Je kan je voorstellen dat dunne ‘sticks’ wat makkelijker doorkijken dan dikke. Het is maar wat je wilt bereiken: transparant en lichtdoorlatend of gesloten.

Ruiten Dame heeft geweven hout voor elk interieur

Bij Ruiten Dame kan je de geweven hout-raambekleding in veel verschillende uitvoeringen en stijlen bekijken én voelen. Daarmee kan je bijvoorbeeld kiezen voor rolgordijnen van geweven hout met een flexibele lichtregeling en in tal van patronen. 

De ‘sticks’ zijn slank en leverbaar in meerdere kleuren. Daarmee laat je ze op de achtergrond hun werk doen of juist meer ‘aanwezig’ zijn. Die warmte en uitstraling geven ook de paneelgordijnen van geweven hout. Smaakvol voor grotere ramen of als roomdivider.

Geweven hout is natuurlijk en duurzaam

Behalve dat geweven hout gewoon erg mooi is, zijn er nog wel een paar interessante kenmerken. Dat begint al met die geweldige natuurlijke uitstraling. Door de natuurlijke houtvezels voegt geweven houten raambekleding een warme, natuurlijke sfeer toe aan elk interieur. 

De betere kwaliteit geweven hout wordt duurzaam geproduceerd. Ik vind dat enorm belangrijk in deze tijd. Het gaat daardoor ook lang mee. Goede kwaliteit geweven hout kan beter tegen vocht en zonlicht en is eenvoudig schoon te maken. Het geweven hout dat ik met Ruiten Dame lever, is natuurlijk en duurzaam.

Geweven hout
Geweven hout

De Ruiten Dame is dé specialist in geweven hout in Delft

Van elke nieuwe vorm van raambekleding word ik weer enthousiast. Die liefde voor stoffen is me met paplepel ingegoten. Ik mag mezelf een echte specialist in geweven hout noemen. Met mijn advies krijgt jouw interieur tot in de details de uitstraling die jij wilt. En met mijn collectie haal je topkwaliteit geweven hout in huis en heb je daar gegarandeerd vele jaren plezier van.

Ontdek de voordelen van geweven hout en maak een afspraak

Geweven hout is moderne en sfeervolle raamdecoratie. Het is niet voor niets dé trend in raambekleding van het moment. Het is veelzijdig en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Geweven hout geeft een levendig effect en is makkelijk schoon te houden. 

Maak een afspraak met me. Ik kom naar je toe of jij komt naar mijn atelier in Delft. Samen komen we tot een resultaat waar je helemaal tevreden over bent. Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Ga dan naar mijn Instagram.

Tijd voor nieuwe raambekleding?

Ruiten Dame heeft de modernste soorten raambekleding in een uitgebreid assortiment.

Monique van Schie