"Hulp bij het kiezen, alles inmeten en ophangen. We zijn erg tevreden met eindresultaat." - Martijn Tak
"Mooie collectie, volop keuze en fantastische service: ingemeten en opgehangen." - Floor Walrecht
"Monique is een echte vakvrouw, die streeft naar perfectie" - Peter Prins
"We zijn blij met het eindresultaat. Echt een aanrader" - Marketta van Eijk

Rolgordijnen

Rol je gordijnen gewoon op!

Rolgordijnen zijn een immens populaire keuze voor raamdecoratie. Dat snap ik best, want ze zijn snel te installeren en bieden veel voordelen en gemak. Graag geef ik je een aantal redenen waarom rolgordijnen een geweldige optie zijn voor jouw huis:

Makkelijk van licht naar donker

Met rolgordijnen kun je gemakkelijk de hoeveelheid licht die je kamer binnenkomt reguleren. Door simpelweg het gordijn op of neer te rollen, maak je je kamer in no-time licht of donker. En alles daar tussenin. Door een luxe, dichtere stof te kiezen, weet je zeker dat je kamer ook goed donker kan worden. Voor veel licht, rol je ze gewoon wat verder op!

Privacy? Natuurlijk!

Een vraag die Ruiten Dame altijd wel krijgt. Maar net als bij de meeste andere raamdecoratie, bieden rolgordijnen veel privacy. Wanneer ze volledig naar beneden zijn gerold, kunnen voorbijgangers niet naar binnen kijken. En dat bereik je ook al met een transparantere stof. Heerlijk toch? Ongestoord in je eigen huis ontspannen?

Jaja, energiebesparing wordt steeds belangrijker

Rolgordijnen helpen zeker mee om je energierekening te verlagen. Door de gordijnen vaker dicht te houden tijdens de warmere maanden, kan er minder warmte binnenkomen, waardoor de ruimte koeler blijft. Heb je airco, dan kan die dus langer uitblijven. Tijdens de koudere maanden helpen de gesloten gordijnen de warmte binnen te houden, waardoor je aanzienlijk minder energie verbruikt.

Eenvoudig reinigen; heerlijk!

Rolgordijnen zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Stof en vuil kunnen eenvoudig worden verwijderd met een zachte borstel. Voor hardnekkige vlekken kan je een zachte doek met lauw water gebruiken. Ik vertel je graag hoe je dit veilig en slim aanpakt.

Ruiten Dame heeft tientallen stijlvolle uitvoeringen

Ik ben een grote fan van rolgordijnen. Vooral die met automatische bediening. Ze zijn te personaliseren door te kiezen voor je eigen luxe ‘onderlat’ en montageprofiel en verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en patronen. Daardoor zijn ze perfect geschikt voor elk interieur. Trendy, modern, Scandinavisch of minimalistisch, er is altijd wel een rolgordijn dat bij jouw stijl past. 

Bovendien is er voor elk budget wel een fijn en kwalitatief top rolgordijn in mijn collectie te vinden. Kom dat gewoon eens uitvinden door een vrijblijvende afspraak te maken in mijn atelier in Delft. Daar heb ik natuurlijk nog veel meer raamdecoratie!

Tijd voor nieuwe raambekleding?

Ruiten Dame heeft de modernste soorten raambekleding in een uitgebreid assortiment.

Monique van Schie