"Hulp bij het kiezen, alles inmeten en ophangen. We zijn erg tevreden met eindresultaat." - Martijn Tak
"Mooie collectie, volop keuze en fantastische service: ingemeten en opgehangen." - Floor Walrecht
"Monique is een echte vakvrouw, die streeft naar perfectie" - Peter Prins
"We zijn blij met het eindresultaat. Echt een aanrader" - Marketta van Eijk

Jaloezieën

Jaloersmakende Jaloezieën

Jaloezieën zijn een populaire raamdecoratie. Eigenlijk zijn jaloezieën nooit weggeweest, maar nu zijn ze sterker terug dan ooit. Je vindt ze in de meest uiteenlopende interieurs. Ze bieden een aantal leuke en interessante voordelen. Dat komt doordat ze in verschillende situaties een mooie en ideale oplossing zijn.

Privacy en lichtregeling

Eén van de belangrijkste voordelen van jaloezieën is dat ze je volledige controle geven over de hoeveelheid licht en privacy in een kamer. Door simpelweg de lamellen te kantelen, stem je het binnenvallende licht perfect af op je wensen. Dit is natuurlijk ideaal voor kamers waarin je veel tijd doorbrengt en waarin je lekker wilt ontspannen zonder zorgen over pottenkijkers.

Stijlvol en veelzijdig

Ruiten Dame heeft jaloezieën in tal van kleuren, lamelbreedtes, houtsoorten en stijlen. Hierdoor stem je ze eenvoudig af op je interieur en je persoonlijke smaak. Bij mij kies je uit exclusieve houten uitvoeringen, maar ook aluminium, kunststof en zelfs stof. Dit maakt jaloezieën een veelzijdige oplossing voor heel veel kamers en interieurstijlen.

Eenvoudig te onderhouden

Jaloezieën zijn eenvoudig te onderhouden. Een regelmatige stofzuigbeurt of afnemen met een vochtige doek is vaak al voldoende om ze schoon te houden. Dit maakt ze ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een onderhoudsvriendelijke oplossing voor hun ramen. Kom ze bekijken in mijn showroom in Delft.

Duurzaam en energiebesparend

Net als veel andere vormen van raambekleding, verlagen ook jaloezieën je energierekening. In de zomer houden ze de warmte buiten, waardoor bijvoorbeeld airconditioning minder hoeft te werken. En in de winter werken ze dan weer als een extra laag isolatie, waardoor de warmte lekker binnen blijft. Hierdoor kan je je huis op een natuurlijke manier koel of warm houden, zonder al te veel afhankelijk te zijn van je koel- of verwarmingssystemen.

Ruiten Dame adviseert jou op maat

Jaloezieën zijn dus een stijlvolle en veelzijdige raamdecoratie. Je regelt je licht en inkijk ideaal, ze zijn eenvoudig te onderhouden en ze helpen je aan een lagere energierekening. En als je voor de prachtige stijlen en materialen van Ruiten Dame kiest, krijgt je interieur die echte ‘wow’-factor. Maak een vrijblijvende afspraak en kom ze bekijken in mijn showroom in Delft.

Tijd voor nieuwe raambekleding?

Ruiten Dame heeft de modernste soorten raambekleding in een uitgebreid assortiment.

Monique van Schie