"Hulp bij het kiezen, alles inmeten en ophangen. We zijn erg tevreden met eindresultaat." - Martijn Tak
"Mooie collectie, volop keuze en fantastische service: ingemeten en opgehangen." - Floor Walrecht
"Monique is een echte vakvrouw, die streeft naar perfectie" - Peter Prins
"We zijn blij met het eindresultaat. Echt een aanrader" - Marketta van Eijk

Plissé

Zacht en chique

Hou jij van een zachte en warme sfeer in je huis? Wil je veelzijdige raambekleding waarmee je bij elke stemming de juiste sfeer kan creëren? Dan moet je bij Ruiten Dame in Delft de collectie Plisségordijnen komen bekijken en vooral voelen. Deze gordijnen zijn super flexibel toe te passen en komen tot hun recht in de meest uiteenlopende interieurs.
Plissé gordijnen. Frans en Nederlands samen. Typisch een stylisten-dingetje. Plissé betekent geplooid. Dit zijn gordijnen waarin links en rechts de optrekkoorden zichtbaar zijn. Je kunt ze naar beneden en naar boven openen en als je dat doet dan plooit het gordijn speels.

Plissé gordijnen geven kleur

Als raamdecoratie worden Plisségordijnen veel in woningen toegepast. Maar het is ook prachtig om ze steeds vaker terug te zien in kantoren. 

Plisségordijnen zijn gemaakt van een enkele laag stof die is gevouwen in plooien. Ze worden meestal bevestigd aan het raamkozijn met behulp van een railsysteem en kunnen worden geopend en gesloten door ze omhoog en omlaag te trekken met een koord. Plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en patronen. Ik maak ze perfect op maat op de afmetingen van elk raam.

Duette voor het raam delft

Ruiten Dame is dé specialist in Plisées in Delft

Over elke vorm van raambekleding ben ik enthousiast. Die liefde voor stoffen is me met paplepel ingegoten. Met mijn advies krijgt jouw interieur tot in de details de uitstraling die jij wilt. Ruiten Dame heeft een uitgebreide collectie van prachtige stoffen. Daarmee haal je prachtige gordijnen huis, die vele jaren mooi blijven.

Ontdek de voordelen van Plissés en maak een afspraak

Plisségordijnen zijn moderne en sfeervolle raamdecoraties. Ze zijn veelzijdig en zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Ze zijn geschikt voor alle typen ramen, hoe deze ook openen of sluiten. We monteren ze probleemloos in aluminium, kunststof en houten kozijnen. Deze gordijnen zijn duurzaam gemaakt, milieuvriendelijk en heel makkelijk schoon te houden. 

Maak een afspraak met me. Ik kom naar je toe of jij komt naar mijn showroom in Delft. Samen komen we tot een resultaat waar je helemaal tevreden over bent. Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Ga dan naar mijn Instagram.

Tijd voor nieuwe raambekleding?

Ruiten Dame heeft de modernste soorten raambekleding in een uitgebreid assortiment.

Monique van Schie