"Hulp bij het kiezen, alles inmeten en ophangen. We zijn erg tevreden met eindresultaat." - Martijn Tak
"Mooie collectie, volop keuze en fantastische service: ingemeten en opgehangen." - Floor Walrecht
"Monique is een echte vakvrouw, die streeft naar perfectie" - Peter Prins
"We zijn blij met het eindresultaat. Echt een aanrader" - Marketta van Eijk

Ophangsystemen

Ophangsystemen zijn géén sluitpost.

Je hebt je droomgordijnen gekozen. Nu moeten ze nog perfect hangen. Een goed ophangsysteem is essentieel voor het plezier dat je van je gordijnen beleeft. Het systeem vormt als het ware de ‘ruggengraat’ van je raambekleding. Een hoogwaardig systeem zorgt ervoor dat de gordijnen soepel openen en sluiten en jaren stevig blijven hangen. Je wilt ze daarom zoveel mogelijk uit één stuk hebben. Ruiten Dame heeft ze tot ruim 7 meter lang.

Een hoogwaardig ophangsysteem is de ruggengraat van perfect hangende gordijnen.

Voor een optimale uitstraling kies je een hoogwaardig systeem

Mijn ophangsystemen zijn speciaal ontworpen om jouw raambekleding optimaal te laten stralen. Want met een hoogwaardig ophangsysteem hangen je gordijnen mooier en werkt de bediening ook na vele jaren nog licht en gemakkelijk. 

Goed advies zorgt voor probleemloos genieten. Past het gewicht van je gordijnen wel aan de gordijnrails die je in gedachten had? Nou, dat weet ik natuurlijk. Mijn ophangsystemen zijn ontworpen om verschillende gewichten aan te kunnen, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw raambekleding stevig hangt en soepel opent en sluit. Dus of je nu lichte of zware gordijnen uitzoekt, ik heb er het beste ophangsysteem bij.

Mooie materialen, perfecte afwerking
De ophangsystemen van Ruiten Dame zijn er in allerlei vormen en kleuren zodat je altijd kunt kiezen welke het beste bij jouw interieur past. In RVS, brons, aluminium of messing. Van trendy tot modern en minimalistisch, Ruiten Dame heeft ze allemaal. Bekijk en voel de collectie in mijn showroom in Delft. Want een echt stijlvol ophangsysteem maakt jouw raambekleding pas echt af.

Hoge kwaliteit van de bewegende delen is essentieel

Een ander belangrijk aspect om in gedachten te houden bij het kiezen van een ophangsysteem is de manier waarop je jouw raambekleding wilt openen en sluiten. Mijn ophangsystemen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder trekkoord, ketting, handmatig of elektrisch. Zo kun je jouw raambekleding openen en sluiten op de manier die het beste bij jou past. Maar ik lever altijd de betere kwaliteit. Want het systeem moet niet alleen vandaag probleemloos werken, maar ook over 15 jaar nog.

De meerwaarde van echte kwaliteit

In mijn showroom in Delft heb ik niet alleen honderden uitvoeringen van raambekleding. Ik heb ook alle mogelijke ophangsystemen voor jouw gordijnen. Hoge kwaliteit raambekleding vraagt om hoogwaardige ophangsystemen. Daarom heb ik deze ook in de collectie. Bij Ruiten Dame kom je voor one-stop-shopping en ontzorging. Maak een vrijblijvende afspraak en ervaar het zelf.

Tijd voor nieuwe raambekleding?

Ruiten Dame heeft de modernste soorten raambekleding in een uitgebreid assortiment.

Monique van Schie