"Hulp bij het kiezen, alles inmeten en ophangen. We zijn erg tevreden met eindresultaat." - Martijn Tak
"Mooie collectie, volop keuze en fantastische service: ingemeten en opgehangen." - Floor Walrecht
"Monique is een echte vakvrouw, die streeft naar perfectie" - Peter Prins
"We zijn blij met het eindresultaat. Echt een aanrader" - Marketta van Eijk

Gordijnen

Stijlvolle finishing touch

Met mooie, stijlvolle gordijnen geef je jouw interieur de finishing touch. Mooie gordijnen geven je kamer een compleet nieuwe uitstraling. Met de juiste kleuren, gordijnstoffen en indeling krijgt jouw interieur de stijl en sfeer waar je dag in, dag uit blij van wordt.

De collectie gordijnen van Mart Visser

Het afstemmen van de gordijnstof op jouw woonstijl is mijn specialiteit. Gordijnen van hogere kwaliteit, zijn iets duurder, maar hebben aanzienlijk meer uitstraling en blijven langer mooi dan gemiddelde gordijnen. In mijn assortiment vind je onder andere de collectie van Mart Visser. Mart is een bekende Nederlandse ontwerper. Zijn gordijnen staan bekend om hun elegante uitstraling en hoogwaardige afwerking. Daardoor passen ze perfect in alle interieurstijlen; van hotel-chique, industrieel en van Scandinavisch tot eclectisch.

Wat bereik je met stijlvolle gordijnen?

Gordijnen zijn niet alleen mooi, ook functioneel helpen ze mee aan een fijner leefklimaat. De hoogwaardige gordijnen van Ruiten Dame hebben belangrijke voordelen.
Privacy
Gordijnen beschermen tegen de inkijk van buitenaf. Wel zo fijn voor kamers die aan de straatkant liggen.
Lichteffect
Met gordijnen regel je de hoeveelheid licht in je kamer. Door te spelen met dikkere of dunnere stoffen en fijne of grovere structuur, kies je voor een wat lichtere kamer of juist een volledig verduisterde slaapkamer.
Energiebesparing

Gordijnen isoleren. Daardoor bespaar je op de hoge energierekening terwijl je geniet van je mooie gordijnen. Deze isolatie werkt trouwens naar twee kanten. ‘s-Winters blijft het aangenaam warm en in de zomer houden gordijnen de hitte buiten.

Gordijnen regelen de akoestiek in je huis
Gordijnen houden geluiden van buitenaf tegen. Ideaal als je kamers aan een drukke straat grenzen of wanneer je in een rumoerige, stadse omgeving woont.
Je kostbare meubels verkleuren minder
Gordijnen helpen ook je meubels tegen de schadelijke effecten van direct zonlicht; een voordeel dat veel mensen over het hoofd zien.

Met mijn advies wordt gordijnen kiezen wel heel makkelijk

Ruiten Dame heeft gordijnen voor uiteenlopende woonstijlen en in verschillende stofkwaliteiten. Ik geef je advies op maat en zorg ervoor dat ze perfect matchen aan jouw behoeften en smaak. Met mijn collectie en gevoel voor mode en stijl, zijn je gordijnen helemaal volgens de laatste trends.

Ontdek het zelf en maak een afspraak

Al met al zijn mooie gordijnen een belangrijk onderdeel van de inrichting van een kamer. Ze bieden niet alleen decoratieve voordelen, maar zorgen ook voor privacy, lichtregulatie en isolatie in je huis. 

Ga je binnenkort verhuizen of aan die verbouwing beginnen? Wil je daarom weten wat er bij jou allemaal mogelijk is? Maak dan een afspraak met me. Kom naar mijn showroom in Delft of nodig me bij je thuis uit. Ik weet zeker dat we tot een resultaat komen waar je helemaal tevreden over bent. Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Ga dan naar mijn Instagram.

Tijd voor nieuwe raambekleding?

Ruiten Dame heeft de modernste soorten raambekleding in een uitgebreid assortiment.

Monique van Schie