"Hulp bij het kiezen, alles inmeten en ophangen. We zijn erg tevreden met eindresultaat." - Martijn Tak
"Mooie collectie, volop keuze en fantastische service: ingemeten en opgehangen." - Floor Walrecht
"Monique is een echte vakvrouw, die streeft naar perfectie" - Peter Prins
"We zijn blij met het eindresultaat. Echt een aanrader" - Marketta van Eijk

Over mij

Rust, Harmonie en Professionaliteit

Interieurontwerp gaat voor mij verder dan alleen het esthetische aspect. Het gaat om het creëren van een omgeving die rust en harmonie biedt in je drukke bestaan. Als je jezelf op de juiste manier kleedt en uiterlijk goed verzorgt, dan voel je je zelfverzekerd. Op dezelfde manier voel jij je op je gemak in een ruimte die met zorg is ontworpen en samengesteld. Hier zijn kleuren, materialen en stoffen naadloos op elkaar afgestemd. En daar help ik je bij.

“Ik adviseer en organiseer maatwerk raambekleding voor particulieren en interieurontwerpers om een harmonieus geheel te creëren in elk interieur.

Mijn persoonlijke aandacht, expertise en empathie dragen bij aan zorgeloze aanschaf van raambekleding, duurzaam gebruik en bovenal woonplezier.

Een uitdaging ga ik hierbij nooit uit de weg, want met mijn oog voor detail maak ik voor mijn klanten hét verschil.”

Bewust van de nieuwste trends

Ik ben altijd op de hoogte van de nieuwste interieurtrends en ontwikkelingen. Dat doe ik door social media te volgen en beurzen te bezoeken. Daarnaast woon ik graag workshops bij die worden aangeboden door mijn leveranciers en luister ik naar podcasts op het gebied van interieur en ondernemen.

Mijn invulling van ‘Professionaliteit’

De mensen om me heen ervaren mij als professioneel. Een fijn compliment, want professionaliteit is een belangrijke eigenschap voor mij. Ik kan heel goed luisteren naar de wensen van mijn klanten. Daardoor leef ik me makkelijk in in hun behoeften en leefomgeving. Ik ben een resultaatgerichte expert die projecten zorgeloos voor je plant en organiseert.

Daarbij zoek ik altijd naar echte verbinding met mijn klanten. Dat bereik ik door enthousiasme, initiatief en duidelijke communicatie. Zeker dat laatste wordt erg op prijs gesteld: “Je houdt ons zo fijn op de hoogte, Monique.” Op deze manier maak ik het mijn klanten en samenwerkingspartners zo aangenaam mogelijk.

Hoe gaat dat eigenlijk in mijn eigen huis?

Thuis ben ik altijd bezig met het veranderen van mijn interieur. Ik vind het leuk om regelmatig de opstelling van mijn meubels te veranderen en nieuwe accessoires, bloemen, planten toe te voegen. Mijn huis is altijd opgeruimd en netjes, omdat ik van mezelf weet dat ik pas echt ontspannen ben in een opgeruimde omgeving.

Voor mij is interieurontwerp meer dan alleen esthetisch bezig zijn. Ik geloof dat het creëren van een rustgevende omgeving helpt om je beter te voelen. Op die manier verbetert een doordacht interieur jouw leven. Als professional pas ik die kennis en mijn overtuiging toe om een ruimte te creëren die helemaal voldoet aan de behoeften en wensen van mijn opdrachtgevers.

Tijd voor nieuwe raambekleding?

Ruiten Dame heeft de modernste soorten raambekleding in een uitgebreid assortiment.

Monique van Schie