"Hulp bij het kiezen, alles inmeten en ophangen. We zijn erg tevreden met eindresultaat." - Martijn Tak
"Mooie collectie, volop keuze en fantastische service: ingemeten en opgehangen." - Floor Walrecht
"Monique is een echte vakvrouw, die streeft naar perfectie" - Peter Prins
"We zijn blij met het eindresultaat. Echt een aanrader" - Marketta van Eijk

Vouwgordijnen

Sfeervolle look

Wil je een minimalistische maar heerlijke, sfeervolle look in je woning? Dan zijn vouwgordijnen een geweldige oplossing. En helemaal als je ze in combinatie met gordijnen toepast. Ze maken je interieur compleet. Een groot aantal gordijnstoffen is perfect geschikt als vouwgordijn, dus je keuze is enorm. Van transparant tot verduisterend. Met de juiste stoffen en mijn advies bereik je supersnel het effect dat je zoekt.

Waarom kies je voor Vouwgordijnen?

Voor vouwgordijnen kies je als je een verrassend effect en veelzijdigheid zoekt. Door mijn ruime ervaring zie ik 5 belangrijke voordelen van vouwgordijnen:
Vouwgordijnen zijn veelzijdig
Vouwgordijnen zijn ontzettend veelzijdig. Ruiten Dame heeft ze in verschillende uitvoeringen en heel veel kleuren en kwaliteiten. Hierdoor passen ze in alle interieurstijlen, van moderne en designachtige tot minimalistische interieurs.
Fijne lichtregeling
Vouwgordijnen onderscheiden zich door hun lichtregeling. Je kan ze op veel manieren open en dicht zetten. In mijn collectie zitten tientallen soorten stof waarmee we altijd het effect dat jij wil bereiken.
Altijd privacy
Vouwgordijnen bieden privacy. Met goede kwaliteit gordijnen voorkom je op een eenvoudige manier inkijk. Bovendien hou je dan nog licht genoeg over. Kies je voor dichtere stof, dan trek je ze gewoon precies zoveel omhoog of omlaag dat naar binnen gluren wel héél lastig wordt.
Lagere energierekening
Met de hoge energiekosten is extra isolatie altijd welkom. Zeker als dat ‘gewoon’ kan met je gordijnen. Op die manier wordt functioneel heel mooi én bespaar je kosten op je energierekening! Vouwgordijnen fungeren als een extra laag isolatie, waardoor ze in de winter warmte vasthouden en in de zomer de warmte buiten houden.
Zalige geluiddemping
Net als andere gordijnen helpen ook vouwgordijnen bij geluidsisolatie. De stof absorbeert geluiden van buitenaf waardoor een rustige en comfortabele omgeving ontstaat. Binnen helpen vouwgordijnen tegen het vervelende ‘holle ruimte’ effect bij gesprekken.

Met mijn advies wordt gordijnen kiezen wel heel makkelijk

Ruiten Dame heeft vouwgordijnen in verschillende uitvoeringen en systeemkleuren. Ik vind het geweldig om je hier advies op maat over te geven. Fijne stoffen en raamdecoratie zijn mijn lust en mijn leven. Met mijn collectie en gevoel voor mode en stijl, krijg jij vouwgordijnen die je verwachtingen meer dan waar maken.

Ontdek het zelf en maak een afspraak

Vouwgordijnen bieden dus veel voordelen voor een fraaie raamdecoratie. Ze zijn veelzijdig en regelen lichtinval en privacy. Praktisch zijn ze ook. Ze helpen met energiebesparing, geluidsdemping en zijn makkelijk in onderhoud; een goede investering voor elke woning. en met mijn advies, ben je ook nog eens helemaal ontzorgd. 

Maak een afspraak met me. Ik kom naar je toe of jij komt naar mijn atelier in Delft. Samen komen we tot een resultaat waar je helemaal tevreden over bent. Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Ga dan naar mijn Instagram.

Tijd voor nieuwe raambekleding?

Ruiten Dame heeft de modernste soorten raambekleding in een uitgebreid assortiment.

Monique van Schie