"Hulp bij het kiezen, alles inmeten en ophangen. We zijn erg tevreden met eindresultaat." - Martijn Tak
"Mooie collectie, volop keuze en fantastische service: ingemeten en opgehangen." - Floor Walrecht
"Monique is een echte vakvrouw, die streeft naar perfectie" - Peter Prins
"We zijn blij met het eindresultaat. Echt een aanrader" - Marketta van Eijk

Duo rolgordijnen

Upgrade je interieur

Denk je na over een upgrade van je raamdecoratie? In dat geval is het tijd om zeker ook Duo-Rolgordijnen te overwegen. Deze veelzijdige en stijlvolle raambekleding biedt verschillende voordelen, van functionaliteit tot esthetiek. In de basis werken ze natuurlijk hetzelfde als ‘gewone’ rolgordijnen, maar ze bieden wel meer.

Flexibiliteit en functionaliteit

Duo-Rolgordijnen bieden ontzettend veel flexibiliteit. Deze gordijnen bestaan uit twee lagen stof die langs elkaar bewegen. Dit betekent dat je ze op verschillende manieren kunt gebruiken. Je kunt de stoflagen voor elkaar schuiven om licht binnen te laten, of de twee lagen helemaal sluiten voor meer privacy en duisternis. Zo heb je, nog meer dan bij enkelvoudige rolgordijnen, altijd controle over de hoeveelheid lichtinval en privacy die je wenst.

Professionele installatie en makkelijk onderhoud

Duo-Rolgordijnen zijn gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Je zou je het misschien wel zelf kunnen, maar waarom zou je risico nemen? Een centimetertje naar links of rechts lijkt geen probleem. Tot je het ziet. Bij de Ruiten Dame loop je dit risico nooit. Ik meet ze persoonlijk in en mijn vertrouwde vakmonteur hangt ze kaarsrecht op. Wat je wel heel goed zelf kan doen is het onderhoud. Duo-Rolgordijnen zijn eenvoudig te reinigen. De stoffen kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtige doek.

Stijlvolle uitstraling

Naast fijne functionaliteit bieden Duo-Rolgordijnen ook een stijlvolle uitstraling. Bij Ruiten Dame vind je de Duo-rolgordijnen in veel verschillende kleuren en structuren. Hierdoor kan je een ontwerp kiezen dat ook echt helemaal past bij jouw interieur en smaak. Of je nu voor een basic uitstraling gaat of liever helemaal hip en trendy, ‘Duo’s’ fleuren elke kamer op.

Energiebesparend

Je energierekening blijft een hot-item. Duo-Rolgordijnen helpen je met het verlagen van de kosten. De dubbele laag stof biedt extra isolatie, waardoor warmte nog beter wordt vastgehouden in de winter en de zon wordt geblokkeerd in de zomer. Dit betekent dat je minder hoeft te verwarmen of koelen, wat resulteert in lagere energierekeningen.

Voor elk raam een perfecte Duo

Duo-Rolgordijnen passen perfect voor vrijwel alle soorten ramen. Grote ramen of kleine, breed of smal, hoog of laag. Ruiten Dame heeft altijd een hoogwaardig Duo-Rolgordijn dat schitterend staat. Bij mij kom je alleen voor gordijnen van de betere kwaliteit. Daarmee weet je zeker dat ze vele jaren strak hangen en probleemloos blijven werken. Maak nu een vrijblijvende afspraak om ze bij mij in Delft te komen bekijken.

Tijd voor nieuwe raambekleding?

Ruiten Dame heeft de modernste soorten raambekleding in een uitgebreid assortiment.

Monique van Schie