"Hulp bij het kiezen, alles inmeten en ophangen. We zijn erg tevreden met eindresultaat." - Martijn Tak
"Mooie collectie, volop keuze en fantastische service: ingemeten en opgehangen." - Floor Walrecht
"Monique is een echte vakvrouw, die streeft naar perfectie" - Peter Prins
"We zijn blij met het eindresultaat. Echt een aanrader" - Marketta van Eijk

Offerte aanvragen

Vraag hier een offerte aan

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Ik vind het erg leuk dat je interesse hebt in mijn collecties en werkwijze. En nu je op deze pagina bent ben je vast nieuwsgierig naar meer. En waarom zou je daar geen gebruik van maken? Ik help je graag verder. Dus vraag jouw offerte gewoon bij me aan. 

Of je nu op zoek bent naar gordijnen, jaloezieën, shutters, duo’s of een andere vorm van raambekleding, ik heb voor elk interieur een kwalitatieve oplossing.

Peter Prins
Peter Prins
We hebben ons hele huis laten voorzien van raamdecoratie door Monique (Ruiten Dame). Monique is een echte vakvrouw, die streeft naar perfectie, waar voor haar geld biedt en volledig achter haar producten staat. Een dikke pluim Monique, wij zijn zeer tevreden!
Paul Procel
Paul Procel
Monique provided an amazing advise for choosing and installing the curtains in my new home. Her advice was based in the customer perspective, understanding preferences, likes and budget. At the end, the curtains perfectly fit my expecations and I am happy. Highly recommended.
Martijn Tak
Martijn Tak
Monique van Ruiten dame heeft ons heel goed geholpen. Hulp bij het kiezen, alles inmeten en ophangen. We zijn erg tevreden met eindresultaat.
Elroy van Duijvenbode (Interieurontwerper)
Elroy van Duijvenbode (Interieurontwerper)
Als interieurontwerper is Monique een van mijn vaste samenwerkingspartners. Haar professionele en creatieve kijk op gordijnen en raambekleding is onmisbaar. Ze denkt perfect mee naar de wensen van de klant. Ze voelt aan wat er nodig is en adviseert daarnaar. Ik ken veel stoffeerders en woninginrichters. Ik kan met zekerheid zeggen dat Monique de meeste kunde heeft als het gaat over gordijnen. Van het aanpassen van de plooi (stiekem een van de belangrijkste punten van een goed gordijn) tot aan de persoonlijke aanpak van advies, opmeten en het ophangen van de gordijnen. Is jouw wens gordijnen? Dan MOET je Monique van Ruiten Dame hebben!
Jan van Oorschot
Jan van Oorschot
Fijne service en mooi selectie. Mijn schoonmoeder kon thuis haar nieuwe gordijnen uitkiezen. Ze is er heel blij mee.
Michele Mirra
Michele Mirra
I needed very special curtains because of my curved windows at home. Monique was fully available and accepted this challenge from the very beginning with a really kind and precise attitude. Everything was measured, delivered and installed accurately, and I am very happy with the quality of the curtains and the job done.
Sophie Fransen
Sophie Fransen
Via een tip van een vriend kwamen we bij Monique van Ruiten dame terecht. De bovenverdieping hadden we zelf al gedaan. Voor beneden hadden we wel een idee maar konden niet precies vinden wat we zochten. In Monique d’r showroom geweest en heel veel keuze dus snel geslaagd. Ze kwam alles opmeten en dacht goed mee. Ook alles werd gebracht en hangt nu prachtig! We zijn er heel blij mee! Helemaal hoe we het voor ogen hadden. Echt een aanrader dus!
Dieuwerke Spaans
Dieuwerke Spaans
Zeer persoonlijk advies en alles keurig geleverd en geplaatst. Ben er blij mee!
Marketta van Eijk
Marketta van Eijk
We hebben voor beneden/woonkamer en boven/slaapkamers houten jaloezieën genomen en zijn heel blij 😊😊mee. Monique heeft alles goed opgemeten en alles is netjes afgeleverd en gemonteerd. Nu hebben we meer daglicht binnen en als het nodig is kunnen de jaloezieën gewoon 'dicht'. Verder hebben wij uit ruime assortiment overgordijnen gekozen, was wel moeilijk, zo veel keus!! We zijn blij met het eindresultaat. Echt een aanrader, Monique/RuitenDame!!

Vraag je offerte aan en ontdek wat kwaliteit jou oplevert

Ruiten Dame wil geen budgetwinkel zijn. Ik sta voor de volle 100% achter mijn advies. Samen kijken we naar je behoeften en wensen en komen we tot een uniek en persoonlijk ontwerp. Bij mij ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap want ik werk uitsluitend met de beste materialen en merken. Voor de montage werk ik met een vaste monteur die al tientallen jaren in het vak zit en graag klanten blij maakt.

Vraag een offerte

Wil je weten wat Ruiten Dame voor je kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Nog beter, maak meteen een afspraak in mijn showroom in Delft, waar je de hele collectie kan zien en voelen.